lørdag den 3. december 2011

Lemon bluse færdig

Endelig, endelig har jeg fået min oversize Lemon bluse færdig - og jeg er helt vild med den!


Blusen er designet af Helga Isager, og er fra hæftet/bogen Amimono Knit Collection 2010. Hæftet er iøvrigt meget anbefalingsværdigt, da alle modellerne er nogle, som jeg i ihvertfald har lyst til at strikke. Poppy trøjen, som jeg er igang med til lillepigen, er også fra dette hæfte...

Jeg har strikket blusen i Holst supersoft-  uld, i farven silver grey.

Jeg lærte flere nye teknikker, da jeg strikkede blusen, herunder vandrette masker og bieser. Derudover bestod strikkeriet af mange pinde glatstrik (på små pinde) og vendestrik ved ærmerne.


5 kommentarer:

 1. Hvor er den flot. Helga Isager har bare øje for design.
  Lemon står også på min to do, men de små pinde afholder mig, men når jeg ser din model bliver jeg nu fristet :)

  SvarSlet
 2. PS: skøn blog du har, fandt den via Ravelry, har meldt mig som fast læser, glæder mig til at følge med...

  SvarSlet
 3. Mange tak Heidi! Ja, Helga Isager har et fantastisk øje for design. Jeg har også set mig lidt lun på Vanilla, som jeg kunne se på Ravelry at du har strikket - var den om at komme igennem? Jeg tror, at jeg kaster mig ud i den, når jeg lige er kommet lidt væk fra de vandrette masker... ;-) Mht. Lemon blusen, så syntes jeg faktisk, at den var sjov at strikke, da der var så meget variation i den.
  Christine

  SvarSlet
 4. Wow den er godt nok blevet flot! Jeg har også haft kig på den efter jeg lavede Vanilje cardiganen, men nu tror jeg da den må komme i køen :)

  SvarSlet
 5. Hej Christina
  Den er bare så super flot på dig!!
  Jeg er også i gang med at strikke den, og er nået til halsen på første forstykke, men er ikke sikker på det der vendestrik.. kan du huske det. Når jeg finder youtube vidioer gør de det på en anden måde end vend - slå om pind..
  Ja undskyld jeg spørger, men tænke det var et forsøg værd :O)
  Louise

  SvarSlet