onsdag den 30. marts 2011

Nye projekter i marts 2011

Så er jeg kommet i gang med diverse nye projekter, herunder to veste i bomulds/uld garn, som er dejligt let og luftigt her til foråret. Jeg er også igang med et patchwork tørklæde til mig selv, i samme stil med det som jeg har lavet til Amélie, bare størrere og i andre nuancer. Det turkise libertystof, som ses nedenfor er ved at blive lavet om til en sommerkjole til Amélie.

Papayafarvet vest/top.


Soon to be kjole.


Patchwork tørklæde til mig selv i Liberty.


Hvid ribvest.

Legemad

Jeg købte for en måneds tid siden nogle fine hæklede rugbødsmadder på trendsales, og blev inspireret til selv at give mig i kast med strikke-legemad her er hvad det pt. er blevet til.

Færdige projekter i marts

Så blev jeg færdig med strikjakken til Amélie til forår. Det blev uden hvide kanter, da den var sød og enkel uden. Jeg har også lavet en jordbærfarvet baskerhue til, men Amélie får den taget af lige så hurtigt som den kommer på... den kan jo ikke bindes fast, men mon hun ikke vender sig til den?

tirsdag den 15. marts 2011

Lækre Liberty stoffer fra London

Lækre liberty stoffer (hjembragt fra London af Claus), som bare venter på at blive lavet om til forårs- og sommertøj til Amélie.

Igangværende strikkeprojekt

Jeg er pt. i gang med at strikke en koral/papayafarvet sommercardigan/jakke til Amélie. Den skal have tre koralfarvet liberty stofknapper og så skal den have en råhvid hæklet kant samt oplæg på ærmerne. Den er retstrikket, med en perlestrikket stribe ved åbningen.

Sommerbukser i Liberty

Claus har været i London og leget stof-pusher. :-) Han hjembragte tre lækre Liberty stoffer fra Shaukat. Nedenfor ses det første resultat, i form af et par sommer posebukser.

Liberty patchwork tørklæde

Jeg har lavet et patchwork tørklæde i blandede grønlige liberty stoffer til Amélie til foråret. Planen er at det skal matche en grønlig strikjakke, som jeg har udset mig. :-)

Gamle tøj gør-det-selv projekter til Amélie

Her er et par gør-det-selv projekter af lidt ældre dato, der er lavet til Amélie.
Alpaka sweater



Vinterens større strikkeprojekt, som tog overraskende lang tid :-) En vamset sweater i silke- og alpacagarn.

Lilla Liberty fløjlsbukser. Mintgrøn strikvest. En lille tøjbunke, med diverse stk. tøj af ældre og nyere dato.